Double Double Bonus

Hoe Double Double Bonus spelen?

Doel

- U stelt de best mogelijke pokerhand van 5 kaarten samen. U hebt de mogelijkheid om uw gekozen kaarten één keer te veranderen.

Gang van het spel

  • 1. Kies uw inzet in het “stake” venster . 
  • 2. Kies het aantal handen dat u wilt spelen (van 1 tot 50) met de “hand +” en ‘hand –“ knoppen. Elke hand kost u uw gekozen inzet (stake). 
  • 3. Klik op “Deal” en de kaarten worden gedeeld. Uw hand verschijnt onderaan. Klik op de kaart die overeenkomt met de kaarten die u wenst te houden. Als u een fout maakt, klik opnieuw op de kaart om de keuze te annuleren. 
  • 4. Als u met meerdere handen speelt worden de bewaarde kaarten in de onderste hand ook bewaard in alle volgende handen. 
  • 5. Wanneer u klaar bent klikt u op ‘Draw’. De kaarten die u niet wenst te bewaren worden in de onderste hand gewijzigd en in de volgende handen getrokken. De winnende combinaties worden aangeduid. De winstteller geeft het totaal gewonnen bedrag aan, ook indien er meerdere winnende handen zijn.

Sneltoetsen

- Sneltoets: Deal / Draw = ENTER 
- Sneltoets: Hold / Unhold = Gebruik nummer 1 voor de eerste kaart, 2 voor de tweede kaart, enz…

Winsten

- De winsten zijn duidelijk zichtbaar in het spel en kunnen variëren naargelang de gekozen inzet en het aantal handen. Het bedrag dat zal uitbetaald worden vindt u terug in de winsttabel.

Huisregels

- Deze ‘single player draw poker’ variant wordt gespeeld met een virtuele deck van 52 kaarten. Elk hand heeft zijn eigen deck. 
- De inzetwaarden en uitbetalingstabellen kunnen steeds worden aangepast.

Beperkingen

- De speler dient bij wet 21 jaar of ouder te zijn om Double Double Bonus Poker te spelen.

Gameplay: 

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+