Jacks or better

Hoe Jacks or Better spelen?

Doel

Stel de best mogelijke 5-card pokerhand samen volgens de uitbetaaltafel.

Hoe spelen

  • 1.   Klik op de INZET 1-knop om één enkele inzet te doen; je verhoogt de waarde met elke muisklik. Je kan tot 5 keer de muntwaarde inzetten. Je mag ook op de ZET MAX IN-knop drukken om automatisch 5 munten in te zetten.
  • 2.   Klik op DELEN om je hand van 5 kaarten te ontvangen. Dit is een spel Drawpoker, dus je hebt nog één mogelijkheid om nieuwe kaarten te krijgen. Je mag tot 5 nieuwe kaarten nemen, maar je hoeft er geen te nemen. Enkel die handen die op de uitbetaaltabel worden getoond, zullen de overeenstemmende prijzen winnen.
  • 3.   Selecteer de kaarten die je wenst te behouden door ze aan te klikken. Wanneer je je alsnog bedenkt over de kaarten die je wenst te behouden, klik je gewoon nog een keer om de selectie ongedaan te maken. Klik daarna op DRAW om je nieuwe kaarten te krijgen. Als je een winnende hand krijgt toebedeeld, word je uitbetaald volgens de waarde ervan.
  • 4.   Om een nieuw spel te starten, klik op DELEN of klik op INZET 1 of ZET MAX IN om een nieuwe inzet te plaatsen, en klik op DELEN om een nieuwe hand te ontvangen.

Uitbetalingen

De uitbetalingen zijn duidelijk zichtbaar in het spel en kunnen variëren naargelang de spelinstellingen.

Huisregels

·Deze variatie van drawpoker met één enkele speler wordt gespeeld met een virtueel spel van 52 kaarten.

·De inzetten en uitbetaaltabel van het spel kunnen worden geconfigureerd, het huis selecteert de structuur van de uitbetaaltabel.

Gameplay: 

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+