Joker Party

Hoe Joker Party spelen?

Doel

Stel de best mogelijke 5-card pokerhand samen volgens de uitbetaaltafel.

Hoe spelen?

  • 1.   Kies de inzet waarvoor je wenst te spelen door bij ‘Stake’ op +/- te klikken. Je kan ook op  MIN BET (0.25) of MAX BET (5.00) klikken.
  • 2.   Klik op  DEAL om je hand van 5 kaarten te ontvangen. Dit is een spel Drawpoker, dus je hebt nog één mogelijkheid om nieuwe kaarten te krijgen. Je mag tot 5 nieuwe kaarten nemen, maar je hoeft er geen te nemen. Enkel die handen die op de uitbetaaltabel worden getoond, zullen de overeenstemmende prijzen winnen.
  • 3.   Selecteer de kaarten die je wenst te behouden door ze aan te klikken. Wanneer je je alsnog bedenkt over de kaarten die je wenst te behouden, klik je gewoon nog een keer om de selectie ongedaan te maken. Klik daarna op DRAW om je nieuwe kaarten te krijgen. Als je een winnende hand krijgt gedeeld, word je uitbetaald volgens de waarde ervan.
  • 4.   Om een nieuw spel te starten, klik op DELEN, of klik op MIN BET of MAX BET en vervolgens op DELEN.
     

Jokers

Als je een joker gedeeld krijgt, zal deze kaart automatisch de waarde aannemen die de best mogelijke hand vormt met de overige kaarten. Kan je geen punten scoren in een hand waar je een joker kreeg, dan wordt er een kaart toegevoegd bij Joker Party (links bovenaan). Wanneer de hele cirkel gevuld is met kaarten, heb je recht op een Bonus Game (zie hieronder).
 

Bonus Game

In het bonusspel (zie hierboven hoe er te geraken) verzamel je 4 Azen van dezelfde kleur, waarna je punten kan verzamelen in de Colosseum-ronde. Met de daar verzamelde punten beland je in een Mystery Game. De uitbetalingen van dat Mystery Game zullen zichtbaar zijn op het scherm.

Uitbetalingen

De uitbetalingen zijn duidelijk zichtbaar in het spel en kunnen variëren naargelang de spelinstellingen. De eigenlijke waarden die worden uitgereikt, zullen aangeduid zijn.

Huisregels

· Deze variatie van drawpoker met één enkele speler wordt gespeeld met een virtueel spel van 52 kaarten.

· De inzetten en uitbetaaltabel van het spel kunnen worden geconfigureerd, het huis selecteert de structuur van de uitbetaaltabel.


Gameplay: 

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+