Pixie Dice

Hoe speelt u een spelletje Pixie Dice?

Onderaan dient u bij ‘stake’ te bepalen voor welke inzet u wenst te spelen. Deze inzet kunt u zelf aanpassen gedurende de volgende spelletjes en staat dus niet vast vanaf het moment dat u uw eerste spel start. Indien u hieraan niets verandert, dan speelt u voor dezelfde inzet als deze van het vorige spel.

Het spel start u door rechts onderaan op de ‘start’ knop te drukken. Bovenaan in het midden krijgt u hierna drie onder elkaar gerangschikte dobbelstenen te zien. Het is de bedoeling dat u deze in één van de vier vierkanten onderaan plaatst. Nu is het aan u om dezelfde dobbelstenen naast elkaar te plaatsen, hetzij horizontaal hetzij diagonaal.

De puntentabel kunt u gebruiken om de waarde van de lijnen met identieke dobbelstenen te weten te komen. Op het einde van elk spel wordt het totaal aantal punten berekend en uw totale winst wordt uitbetaald geheel op basis van de tabel.

Vult u een vierkant met negen identieke dobbelstenen? Dan krijgt u een bonus van maar liefst tweehonderd punten. In geval dat u in drie van de vier vierkanten punten kunt scoren, wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 1,5. Kunt u in alle vierkanten punten scoren, dan wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 2.

 

Mogelijke bonussen

Slaagt u erin een horizontale of diagonale combinatie te vormen met drie ‘Pixie’ dobbelstenen? Dan kan u zich wagen aan een bonusronde, waarin u extra punten kunt verdienen!

De vlinder brengt u naar de eerste bonusronde waar u een bloem dient te kiezen. De waarde in die bloem wordt toegevoegd aan uw puntensaldo. Indien in deze bloem een vlinder verschijnt, gaat u automatisch door naar de tweede bonusronde. 

Hier kan u uit 3 vlinders de ‘Lucky Butterfly’ kiezen. De waarde van deze vlinder wordt toegevoegd aan uw puntensaldo. In deze tweede bonusronde bent u zeker van een aanzienlijk aantal punten te winnen.

Behaalt u duizend punten of meer in één enkel spel, dan ontvangt u tien ‘mysteries’ als bonus. Deze tien games worden gespeeld met een verhoogde winsttabel. De waarde van de te behalen winsten in de ‘mystery’ spelen kunt u eveneens verkrijgen via de puntentabel.

 

Pixie Dice bij 36Win

36Win biedt u de kans aan om Pixie Dice te beleven via een online button. Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. Aarzel niet langer en ga nu nog deze uitdaging aan!


Gameplay: 

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+