Samurai Madness Jackpot

Algemene informatie

Samurai madness is een dice slot met vijf kolommen met telkens drie dobbelstenen. U kunt rekenen op winst, wanneer u de dobbelstenen correct weet uit te lijnen vanaf de uiterst linkse kolom. Samurai madness is echter geen klassiek dice slot game, maar een exotische variant. U speelt niet met echte dobbelstenen, maar met tegels dewelke allerlei symbolen vermelden, elk met hun eigen waarde.

 

Speelwijze kort en bondig

Bij Samurai madness wordt steeds op twintig vaste lijnen gespeeld. De inzetwaarde van deze lijnen kunt u zelf bepalen door gebruik te maken van de ‘+’ en ‘-‘ knoppen. U kunt het spel beginnen door op de ‘play’ knop te drukken en dit met de door uzelf eerder gekozen inzet. Met behulp van de ‘max bet’ knop heeft u de mogelijkheid om te spelen met een maximale inzet of bet. De ‘auto play’ knop laat u dan weer toe om het aantal spellen te kiezen die automatisch zullen worden gespeeld.

 

In de prijzentabel of ‘paytable’ kunt u de verschillende winsten bekijken per mogelijke winnende combinatie. Enkel de hoogste winst per inzetlijn wordt uitbetaald en u kan slechts winst behalen met ten minste drie opeenvolgende dobbelstenen per inzetlijn, te beginnen vanaf de uiterst linkse kolom.

 

De dobbelsteen met de melding ‘wild’ vervangt eender welke andere dobbelsteen. Verder betekent een ‘roll down’ dat er één of meerdere winnende combinaties voorkomen. De zogenaamde winnende dobbelstenen komen tot een ontploffing en worden hierop vervangen door nieuwe exemplaren. Bij elke ‘roll down’ verhoogt uw winst-vermenigvuldiger met één stap. Heeft deze winst-vermenigvuldiger het maximaal aantal stappen bereikt, dan blijft deze gelden totdat er een spel zonder winst voorkomt. Indien deze situatie zich voordoet, keert de winst-vermenigvuldiger terug naar zijn beginstand.

 

Mogelijke bonus

Samurai madness heeft als mogelijke bonus de ‘lucky drops’, dewelke aanvullende spellen zijn met een hogere winstfactor. Elke inzetlijn met 3+ ‘wild’ dobbelstenen, beginnend vanaf de linkse kolom geeft toegang tot deze ‘lucky drops’.

 

De waarde van het aantal ‘lucky drops’ dient bepaald te worden door middel van een bonusspel, waar u de keuze moet maken uit één van de drie vazen. De samoerai zal de vazen hierop breken en zo krijgt u het aantal ‘lucky drops’ te zien die u heeft gewonnen.

 

Verder kunt u tijdens de ‘lucky drops’ modus ook extra ‘lucky drops’ winnen. Aan het einde van de ‘lucky drops’ modus wordt dan uw totale winst toegevoegd aan de eventuele winst uit het hoofdspel.

 

De vermenigvuldigers tijdens de ‘lucky drops’ zijn de volgende: X3, X6, X9 en X18.

 

Samurai madness bij 36Win

Waar wacht u nog op? Aarzel niet langer en speel nu een spelletje Samurai Madness! 36Win biedt u de kans aan om Samurai madness te beleven via een online button. Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. 36Win wenst u alvast veel speelplezier toe!

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+