Spinning Cube

Een spelletje Spinning cube, hoe begint u eraan?

Bij de knop ‘stake’ – onderaan uw scherm – kunt u beslissen voor welke inzet u wenst te spelen. Tijdens de volgende spelletjes kunt u deze inzet aanpassen, wat betekent dat deze niet vast staat vanaf het moment dat uw eerste spel van start gaat. Verandert u uw inzet niet? Dan speelt u voor dezelfde inzet als de inzet van uw vorig game.

 

Door op de handige ‘start’ knop te drukken, start u het eerste spel. U krijgt drie onder elkaar gerangschikte dobbelstenen te zien bovenaan in het midden van uw scherm. Deze dobbelstenen dient u in één van de vier vierkanten onderaan te plaatsen. Vervolgens is het aan u om dezelfde dobbelstenen naast elkaar te plaatsen, hetzij horizontaal hetzij diagonaal. Gokplezier gegarandeerd!

 

Rechts bovenaan vindt u bovendien een puntentabel terug, dewelke u kunt gebruiken om de waarde van de lijnen met identieke dobbelstenen te achterhalen. Op het einde van elk spel wordt het totaal aantal punten berekend, waarna uw totale winst op basis van deze tabel wordt uitgekeerd.

 

In geval dat u in drie van de vier vierkanten punten kunt scoren, wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 1,5. Kunt u in alle vierkanten punten scoren, dan wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 2. Soms biedt het spel u ook een vijfde vierkant cadeau. Kunt u in vijf van de vijf vierkanten punten scoren? Dan vermenigvuldigt 36Win uw totaal met maar liefst 2,5!

 

Slaagt u erin om een vierkant te vullen met negen identieke dobbelstenen? Dan krijgt u al snel een wiel of rad te zien op uw scherm. U kunt ofwel vijfhonderd punten winnen door te draaien aan dit wiel ofwel mag u een tweede keer draaien aan het wiel, waarbij u driehonderd punten wint.  Of… het spel vraagt u nog een derde en laatste keer te draaien. Bij deze derde spin wint u sowieso honderd, honderdvijftig of tweehonderd punten.

 

Mogelijke bonussen

U kunt, bij het behalen van hoge puntenwaardes, ‘mystery’ spellen cadeau krijgen. Deze spellen kunnen vervolgens worden gespeeld met een verhoogde winsttabel. De waarde van de minimum te behalen winst per ‘mystery ‘spel wordt weergegeven op het scherm. U kunt dergelijke ‘mystery’ spellen winnen door ofwel duizendvijfhonderd punten of meer te behalen in een spel (u ontvangt dan een bedrag en ‘mystery’-spel(len)) ofwel door in het spel een lijn te vormen met de drie witte dobbelstenen met drie rode tekens én in de daaropvolgende draai aan het wiel ‘mystery’ te spinnen.

 

Spinning cube bij 36Win

36Win biedt u de kans aan om Spinning cube te beleven via een online button. Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. Aarzel niet langer en ga nu nog deze uitdaging aan!

Gameplay: 

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+