Spinning Cube 2 Jackpot

Spinning cube 2 – Kort en bondig

Met behulp van de knop ‘stake’ – onderaan uw scherm – kunt u bepalen voor welke inzet zal gaan spelen. Deze inzet kunt u nog aanpassen tijdens de volgende games, wat betekent dat deze niet vast staat vanaf het moment dat uw eerste spel van start gaat. Verandert u uw inzet niet? Dan speelt u voor dezelfde inzet als de inzet van uw vorig spelletje.

 

Door op de ‘start’ knop te drukken, start u het eerste spel. U krijgt drie onder elkaar gerangschikte dobbelstenen te zien bovenaan in het midden van uw scherm. Deze dobbelstenen dient u in één van de vier vierkanten onderaan te plaatsen. Vervolgens is het aan u om dezelfde dobbelstenen naast elkaar te plaatsen, hetzij horizontaal hetzij diagonaal. De eerste stap tot winst!

 

U vindt bovendien een puntentabel terug (rechts bovenaan uw scherm), dewelke u kunt raadplegen om de waarde van de lijnen met identieke dobbelstenen te weten te komen. Op het einde van elk spel wordt het totaal aantal punten berekend, waarna uw totale winst op basis van deze  puntentabel wordt uitbetaald.

 

In geval dat u in drie van de vier vierkanten punten kunt scoren, wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 1,5. Kunt u in alle vierkanten punten scoren, dan wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 2. Soms biedt het spel u ook een vijfde vierkant cadeau. Indien u erin slaagt om in één vakje drie groene Chinese dobbelstenen op één rij te plaatsen, zal de ‘5th box counter’ het aantal spellen bepalen waarin u met vijf vierkanten kunt spelen. Slaagt u erin om in elk van deze vijf vierkanten punten te scoren, dan wordt uw puntentotaal vermenigvuldigd met 2,5! Slaagt u erin om een vierkant te vullen met negen identieke dobbelstenen? Dan krijgt u automatisch 200 punten extra in dat vierkant.

 

Mogelijke bonussen

Indien u hoge puntenwaardes behaalt, kunt u ‘mystery’ spellen cadeau krijgen. Deze spellen kunnen vervolgens worden gespeeld met een verhoogde winsttabel. U kunt dergelijke ‘mystery’ spellen winnen door ofwel duizendvijfhonderd punten of meer te behalen in een spel ofwel door in het spel een lijn te vormen met de drie witte dobbelstenen met rode tekens én in de daaropvolgende draai aan het wiel ‘mystery’ te spinnen.

 

Spinning cube 2 bij 36Win

Wilt u Spinning cube 2 zelf eens proberen? 36Win biedt u nu de kans aan om Spinning cube 2 te beleven via een online button! Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. Aarzel niet langer en ga nu nog deze uitdaging aan!

Copyright © 2020 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+